Opdrachtgevers

Plustouch is uitermate geschikt voor informatieoverdracht in publiek toegankelijke ruimtes.
Denk hierbij aan winkelcentra, gemeentes, musea, medische instellingen, onderwijsinstellingen, bibliotheken, pretparken, sportparken, culturele centra, concerthallen, theaters, groothandelaren, showrooms etc.

Onderstaande opdrachten laten zien hoe veelzijdig en waardevol dit product is.

 

Koopgoot Rotterdam wint NRW Marketingprijs

We zijn er trots op dat De Koopgoot Rotterdam de publieksprijs en de NRW Marketingprijs 2018 heeft gewonnen! Plustouch werkt al jaren aan de communicatie mee om de beleving van het winkelend publiek te vergroten.

 

Lexus & Inglot

Plustouch wordt ingezet op het benefietgala van Me-doc MEgala. Lexus en Inglot zijn de hoofdsponsors.

Het Lyceum Rotterdam

Om via moderne kanalen zichtbaarheid te geven aan de school en te laten zien dat ze met de tijd mee gaan is Plustouch gevraagd

Gemeente Rotterdam

Tijdens de week tegen kindermishandeling is Plustouch ingezet om awareness te genereren bij jongeren en om je stem te laten horen!

Lilly

Hoe is het om met Reumatoïde Artritis te leven? Om dat te kunnen begrijpen heeft Lilly, specialist in de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, RA Matters opgezet. Een uniek onderzoek onder meer dan 6200 mensen in acht landen. Met de uitkomsten van dit onderzoek heeft Lilly een medicijn ontwikkeld. Om artsen kennis te laten maken met het medicijn is Plustouch ingeschakeld.

ANWB Zoomeravonden

Met de selfie module kunnen bezoekers via het interactieve touchscreen een selfie maken en direct delen via social media. De opmaak van de afbeelding passen we aan naar de huisstijl van jouw bedrijf.

Creëer de ultieme digitale

interactieve beleving.

Wil je meer zien,

bel ons!

Creëer de ultieme interactieve digitale beleving

Neem contact op

​​

T. +31 6 17066690
info@plustouch.nl

KvK 30198395

NL001751185B65

Volg ons

facebook.png
linkedin.png

© 2019  Plustouch        createdby Skep 79