Mogelijkheden

Plustouch biedt een softwarepakket dat bestaat uit verschillende modules. Als klant bepaal je zelf welke modules je wilt gebruiken en hoe je deze wilt inzetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een module voor een week actiematig in te zetten met steeds een nieuwe look & feel en de andere modules altijd te laten draaien.
Wij kunnen je daarbij helpen, maar met het CMS is dit ook eenvoudig zelf te doen.

 

Hieronder zie je hoe de verschillende modules doeltreffend zijn in de praktijk.

Wayfinding - plattegrond

Laat bezoekers gebruik maken van een interactieve plattegrond om eenvoudig hun weg te vinden. Inzoomen, uitzoomen en de juiste route vinden die je vervolgens op op je mobiel download. Heel gebruikersvriendelijke navigatie!

 

Selfie

Laat je bezoekers een selfie maken en delen via social media! Maak je selfie af met een leuke mal, verschillende props en gooi er een leuke filter overheen en voila... op social.  

 

Advertenties

Jouw product digitaal of interactief tonen aan

je doelgroep? Plan je reclame in op een bepaalde tijd, laat het reageren op het weer of sleep binnen je reclame en win het produkt. Het kan allemaal met deze module. 

 

Highlights

Toon het programma of de agenda tijdens een evenement of beurs. Laat zien wat er allemaal te doen is in een gemeente. Toon speciale content, geef meer informatie, koop gelijk een kaartje en laat de bezoeker dwalen door het programma.

 

Rad van Fortuin

Draai het rad en win!

Met het Rad van Fortuin kunnen bezoekers op een speelse manier kennismaken met producten en deze winnen. Alles in een passende look-and-feel.

Wensmuur

Maak een foto, doe een wens en verschijn hiermee op de wensmuur. Als kleine polaroids wordt de wensmuur volgehangen. Altijd een groot succes!

Blokkenschema

Super handig in een evenementenruimte, op concerten, festivals of beurzen. Gekoppeld aan de plattegrond is gelijk duidelijk wat zich waar afspeelt. 

Creëer de ultieme digitale

interactieve beleving.

Wil je meer zien,

bel ons!

Creëer de ultieme interactieve digitale beleving

Neem contact op

​​

T. +31 6 17066690
info@plustouch.nl

KvK 30198395

NL001751185B65

Volg ons

facebook.png
linkedin.png

© 2019  Plustouch        createdby Skep 79