top of page

ANWB Zoomeravonden

Hoe kunnen we tijdens de ANWB zoomeravonden, een event in Blijdorp, waarbij alle ANWB leden en alle ANWB vrijwilligers uitgenodigd zijn, zorgen dat we nog meer vrijwilligers krijgen?
Met deze vraag kwam de ANWB bij Plustouch.

Hoe hebben we deze vraag uitgewerkt:

Samen met de ANWB hebben we bij de ANWB promotie kraam een zuil neergezet. Hierop konden de bezoekers informatie zien in de vorm filmpjes en interactie, over alle werkzaamheden die vrijwilligers doen bij de ANWB. 

Per onderdeel kon je aangeven of je interesse had en meer informatie opgestuurd wilde krijgen via email, door je naam en email bij het onderdeel wat je aansprak op de zuil in te typen. 
Met de bestaande selfie-module konden de bezoekers op de foto met verschillende dieren en laten zien dat ze een leuke dag hadden in Blijdorp, uitgenodigd door de ANWB. Deze foto’s werden vervolgens rechtstreeks op Facebook geplaatst en kon men mailen, waarna ze desgewenst via Instagram of via Whatsapp verspreid konden worden.

Het Resultaat

De ANWB heeft meer dan 400 aanvragen gehad om informatie op te sturen over vrijwilligerswerk. Ook zijn er op de dag zo'n 500 foto's gemaakt en op facebook & instagram gezet.

bottom of page